Jumptown Venlo | Indoor trampoline park

< terug naar blogs

BLOG

Ontdek de magie van trampoline technieken en moves bij Jump Town Venlo!

Jump Town Venlo, dé plek waar zwaartekracht alleen maar een suggestie is en waar je de sensatie van vliegen kunt ervaren door middel van trampoline springen! We zijn verheugd om je mee te nemen in de spannende wereld van trampoline technieken en moves die je bij ons kunt ontdekken. Met zes verschillende en opwindende area’s – free jump, big air, basketball, tumbling lane, foampit en battle beam – is er voor elk type avonturier iets te beleven in ons indoor trampoline park.


Free Jump Area: Creatieve Vrijheid in de Lucht!
De free jump area is jouw canvas om de lucht te doorkruisen met verbluffende sprongen en bewegingen. Oefen je basis sprongtechniek, voeg stijlvolle draaien toe, en wie weet kun je zelfs een radslag of een salto onder de knie krijgen. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je geniet van het gevoel van gewichtloosheid.


Big Air: Voor de Echte Durfallen!
Ben je klaar om je grenzen te verleggen? Waarom zou je niet de Big Air area proberen? Hier kun je jezelf lanceren naar ongekende hoogtes voordat je landt op een gigantisch luchtkussen. Experimenteer met twists, flips en draaien terwijl je de sensatie van vrije val ervaart voordat je zachtjes landt.


Basketball Slam Dunk: Voel je als een Prof in de Lucht!
Droom je ervan om te dunken als een professionele basketballer? In onze basketball area kun je je vaardigheden tonen terwijl je vanaf de trampoline een slam dunk maakt. Verbeter je spronghoogte, timing en precisie terwijl je de perfecte dunk nastreeft.


Tumbling Lane: Rol, Draai en Spring!
Voor degenen die op zoek zijn naar een uitdaging, biedt onze tumbling lane de perfecte gelegenheid om je acrobatische vaardigheden te laten zien. Oefen salto’s, radslagen en flikflaks terwijl je over de baan springt en rol. De zachte landingszones zorgen voor een veilige plek om nieuwe moves uit te proberen.


Foampit: Maak Je Moves Perfect!
In de foampit area kun je je technieken perfectioneren met een zachte landing. Experimenteer met moeilijke sprongen en draaien, wetende dat een zachte schuimkuil je zal opvangen als je valt. Dit is de plek om nieuwe bewegingen uit te proberen voordat je ze op de trampolines perfectioneert.


Battle Beam: Neem het Op tegen Je Vrienden!
Wil je je vrienden uitdagen? Daag ze uit voor een spannend duel op onze Battle Beam. Balanceer op een smalle balk terwijl je je tegenstander probeert te laten vallen. Een combinatie van behendigheid en strategie zal bepalen wie de ultieme kampioen van de balk wordt!


Bij Jump Town Venlo geloven we in de kracht van plezier en beweging. Onze verschillende trampoline area’s bieden niet alleen een geweldige bron van entertainment, maar ook de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren en je lichaam actief te houden. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde trampoline liefhebber, we verwelkomen je graag om de magie van trampoline technieken en moves te ontdekken.

Kom langs bij Jump Town Venlo en laat je innerlijke acrobaat de vrije loop!