Jumptown Venlo | Indoor trampoline park

< terug naar blogs

BLOG

Een dag vol plezier en avontuur: Wat maakt Jump Town Venlo het beste trampolinepark in de regio?

Welkom bij Jump Town Venlo, het nieuwe trampolinepark in de regio dat deze zomer zijn deuren heeft geopend! Ben je op zoek naar een plek waar plezier en avontuur samenkomen Zoek niet verder! In deze blog ontdek je waarom Jumptown Venlo het beste trampolinepark in de regio is en waarom je een bezoek aan dit geweldige park niet mag missen.


State-of-the-art faciliteiten en veiligheid
Bij Jumptown Venlo staat veiligheid voorop. We hebben state-of-the-art trampolines en zorgvuldig ontworpen springzones om ervoor te zorgen dat bezoekers van alle leeftijden veilig kunnen springen en zich vermaken. Onze trampolines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Het ervaren en vriendelijke personeel is altijd aanwezig om toezicht te houden en te helpen, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.


Diverse activiteiten voor iedereen
Bij Jumptown Venlo is er voor elk wat wils. Of je nu een beginner bent of een ervaren springer, we hebben activiteiten die aan ieders behoeften voldoen. Van de grote Free Jump Area tot Foam Pits en van een Battle Beam Area tot trampolines waar je kunt basketballen, er is altijd iets spannends te doen.


Kinderfeestjes en groepsuitjes
Wil je een uniek en onvergetelijk verjaardagsfeestje organiseren voor je kind? Jump Town Venlo is de perfecte plek! We bieden speciale arrangementen voor kinderfeestjes, inclusief toegang tot alle faciliteiten, gereserveerde feesttafels en zelfs een speciale verrassing voor de jarige job. Daarnaast zijn we ook een ideale locatie voor schooluitjes, teambuildingactiviteiten en bedrijfsfeesten.


Comfort en gemak
Bij Jump Town Venlo zorgen we ervoor dat je bezoek zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk verloopt. We hebben ruime kleedkamers en kluisjes waar je je persoonlijke bezittingen veilig kunt bewaren. Ook is er een gezellig café waar je kunt ontspannen en genieten van verfrissende drankjes en heerlijke snacks.


Jump Town Venlo is het ultieme trampolinepark in de regio, waar plezier en avontuur samenkomen. Met uitdagende area’s en de nieuwste faciliteiten, diverse activiteiten voor alle leeftijden, speciale arrangementen voor kinderfeestjes en groepsuitjes, en een focus op comfort en veiligheid, is Jump Town Venlo de ideale bestemming voor een dag vol plezier. Kom langs om te springen, te lachen en onvergetelijke herinneringen te creëren!

Trampolinpark-Jumptown-Venlo-Parteien

Reserveer nu: Disco Jump!
Nu ook Disco Partys!!!
NEON THEMA!
DRAAG FELLE KLEREN!

PARTY TIJDENS ONZE DISCOJUMP?

Dit kan met onze nieuwe Disco Party!

Aanvang 31 mei 18:15.

Friet met snack en frisdrank naar keuze bij aanvang.

Vanaf 19:00 tot 21:00 Jumpen op de coolste muziek.

Tussendoor ook nog een frisdrank naar keuze met een zakje chips.

Dit voor maar 21,95!!!

ALLEEN OP RESERVERING!

Geen feestje? Boek dan een normaal Disco Jump ticket.

2 uur lang springen voor 14,95 euro!

3 mei van 19:00 tot 21:00!